Roseeviini tasting – Pe 17.5. klo 20.00

19,90

Hurmaavat roseeviinit ovat vahvassa nousussa oleva viinityyli. Tastingin aikana maistellaan kolme erilaista roseeviiniä samalla kun WineandBeyond.fi sommelier viiniasiantuntija Anniina Schreiner kertoo kiinnostavia tarinoita niiden kotiseuduista rypälelajikkeista ja valmistusmenetelmistä.

Kuulet myös, miten roseeviinejä valmistetaan ja miksi jossakin roseesa on vahva väri, kun taas toiset ovat hempeän pinkkejä? Lisäksi saat vinkit roseeviinineille sopiviin ruokapareihin ja kuulet muistakin ajankohtaisista viinitrendeistä.

Viihdyttävä roseeviini-tasting sopii kaikille, aiempaa viinituntemusta ei tarvita. Tasting sopii myös lahjaksi ja saat kauttamme lahjakortin pdf-muodossa (tästä tarkemmin alla).

TASTINGIN SEURAAMINEN
Tastingin kesto on noin tunti. Linkki tastingin seuraamiseen sekä ohjeet tastingiin liittymisestä lähetetään sähköpostitse
Tasting toteutetaan Microsof Teams ohjelmistoa käyttäen. Katselua varten ei tarvita mitään erillistä ohjelmaa, mukaan voi liittyä tavallisella linkillä.

VIINIT
Tarkemmat tiedot viineistä sekä vinkkejä niihin sopiviksi purtaviksi ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.
Tastingin viinit löytyvät Alkon valikoimasta. Kaksi viiniä on saatavissa tavallisen kokoisissa (0,75cl) pullossa ja yksi sekä puolikkaana (0,375l) että tavallisen kokoisena. Viinien yhteishinta on noin 38€.

Helpoin tapa hankkia viinit on tilata ne suoran Alkon verkkokaupasta. Sieltä viinit saa hankittua valmiina settinä lähimpään Alkon myymälään. Lähetämme sähköpostitse tarkemmat tiedot viineistä, niiden tarjoilulämpötilasta sekä niille sopivista purtavista tastingiin osallistujille. Jokaisen osallistujan tulee hankkia viininsä itse.

LAHJAKSI
Haluatko ostaa tastingin lahjaksi? Onnistuu! Ilmoita lahjansaajan tai -saajien nimet Kassa sivulla kohdassa ”Lisätietoja”. WineandBeyond.fi lähettää sinulle sähköpostilla lahjakortin, jonka voit printata ja antaa lahjan saajille.

Myös viinit on mahdollista tilata lahjatilauksena lahjakortin saajalle. Voit tehdä Alkon nettisivuilla lahjatilauksen. Tällöin lahjan saaja voi noutaa viinit häntä lähellä olevasta Alkon myymälästä.

Kaikki Wineandbeyond.fi viinitastingit ovat K-18.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Toivottaa WineandBeyond.fi viiniasiantuntija Anniina Schreiner.