*** Tasting on täynnä *** Cremant-kuohuviini tasting – Pe 12.4. klo 20.00

19,90

*** TASTING ON TÄYNNÄ ***

 

Kevät on kuohuviinien parasta aikaa! Tyylikkäät Crémantit tarjoavat usein erinomaista hintalaatusuhdetta ja sopivat täydellisesti myös kevään juhliin!

Tässä ihanan kuohuvassa tastingissa tutustutaan 3 erilaiseen Crémant-kuohuviiniin WineandBeyond.fi sommelier, viiniasiantuntija Anniina Schreinerin seurassa.
Tastingin kolme cremantia valmistetaan samalla menetelmällä, mutta ne tulevat eri puolilta Ranskaa. Tasting tarjoaakin loistavan mahdollisuuden vertailla eri rypälelajikkeita ja niiden kasvualueita. Lisäksi saat vinkkejä viineille sopiviin ruokapareihin ja kuulet, miksi osa kuohuviineistä saa käyttää Crémant-nimeä, mutta osa ei?

Tämä viihdyttävä tasting sopii kaikille, aiempaa viinituntemusta ei tarvita. Toimitamme myös vinkit viineille sopiviin pieniin purtaviin.
Tasting sopii myös lahjaksi ja saat kauttamme lahjakortin pdf-muodossa (tästä tarkemmin alla).

TASTINGIN SEURAAMINEN
Tastingin kesto on noin tunti. Linkki tastingin seuraamiseen sekä ohjeet tastingiin liittymisestä lähetetään sähköpostitse
Tasting toteutetaan Microsof Teams ohjelmistoa käyttäen. Katselua varten ei tarvita mitään erillistä ohjelmaa, mukaan voi liittyä tavallisella linkillä.

VIINIT
Tarkemmat tiedot viineistä sekä vinkkejä niihin sopiviksi purtaviksi ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.
Tastingin viinit löytyvät Alkon valikoimasta ja ne ovat saatavilla sekä puolikkaan kokoisissa pulloissa (0,375l) että tavallisen kokoisissa (0,75l) pulloissa. Viinien yhteishinta on puolikkailla pulloilla noin 36€.

Helpoin tapa hankkia viinit on tilata ne suoran Alkon verkkokaupasta. Sieltä viinit saa hankittua valmiina settinä lähimpään Alkon myymälään. Jokaisen osallistujan tulee hankkia viininsä itse. Lähetämme sähköpostitse tarkemmat tiedot viineistä, niiden tarjoilulämpötilasta sekä niille sopivista purtavista tastingiin osallistujille.

LAHJAKSI
Haluatko ostaa tastingin lahjaksi? Onnistuu! Ilmoita lahjansaajan tai -saajien nimet Kassa sivulla kohdassa Lisätietoja. WineandBeyond.fi lähettää sinulle sähköpostilla lahjakortin, jonka voit printata ja antaa lahjan saajille.

Myös viinit on mahdollista tilata lahjaksi. Voit tehdä Alkon nettisivuilla lahjatilauksen. Tällöin lahjan saaja voi noutaa viinit häntä lähellä olevasta Alkon myymälästä.

Kaikki Wineandbeyond.fi viinitastingit ovat K-18.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Toivottaa WineandBeyond.fi viiniasiantuntija Anniina Schreiner.

Paluu Kaupan etusivulle