Tastingit

Wine and Beyondin viinitastingit tarjoavat inspiroivan elämyksen kaikille viineistä kiinnostuneille.

Nyt myös Etäviinitastingit!

Ota yhteyttä anniina@wineandbeyond.fi ja kuulet lisää.

Beyond the Bubbles – kuohuviini tasting

Mikä olisikaan parempi juhlan tunnelman kohottaja kuin lasillinen kaunisti kuplivaa kuohuviniä! Wine and Beyondin kuohuviini-tasting sopii kaikille, jotka haluavat tutustua kuohuviinien maailmaan. Tasting pitää sisällään viisi kuohuviiniä, joihin sisältyy myös yksi laadukas Champagne. Viinitastingin aikana tutustumme erilaisiin kuohuviinityyleihin ja -alueisiin, sekä kuohuviinien valmistuksessa käytettäviin rypälelajikkeisiin ja niiden aromimaailmoihin. Tilaisuus voidaan pitää toiveiden mukaan 8-10 hengelle. Ota yhteyttä ja kuulet lisää!

Viehättävät valkoviinit

Tiesitkö, että valkoviiniä voidaan valmistaa myös punaisista viinirypäleistä!? Tämän ja paljon muuta opit Wine and Beyondin Viehättävät valkoviinit-tastingissa, jonka aikana tutustutaan erilaisiin valkoviinityyleihin ja valkoviineissä yleisesti käytettyihin rypälelajikkeisiin, sekä muutamiin harvinaisuuksiinkin. Viinitastingin aikana maistetaan 6 eri viiniä. Suositeltava osallistujamäärä on 9-11 henkilöä, mutta viininmaistelu on mahdollista järjestää myös suuremille joukoille. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!

 Hurmaavat Punaviinit

Hurmaavat Punaviinit tastingissa tutustut kansainvälisiin punaisiin rypälelajikkeisiin, niiden piirteisiin ja niille tyypillisiin valmistusmenetelmiin ja myös muutamiin harvinaisuuksiin. Punaviinitasting sisältää 6 eri viiniä. Suositeltava osallistujamäärä on 9-11 henkilöä, mutta tasting on mahdollista järjestää myös suuremille joukoille. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!

Kiehtovat viinit

Mitä tarkottaa passito? Mikä valkoviini tuoksuu ruusulle? Tämän ja paljon muuta opit Wine and Beyondin Kiehtovat viinit-tastingissa, jonka aikana tutustutaan sekä valko- että punaviineihin, yleisimpiin rypälelajikkeisiin ja niiden aromimaailmoihin. Viinitasting sisältää 6 eri viiniä. Suositeltava osallistujamäärä on 9-11 henkilöä, mutta viinimaistelu on mahdollista järjestää myös suuremille joukoille. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!

Alue-tastingit

Oletko kiinnostunut jostakin tietystä viinialueesta? Haluatko saada hyvän yleiskäsityksen esimerkiksi Piemontesta viinialueena, Portugalin punkuista tai vaikka Espanjan valkoviineistä? Kiinnostaako sinua millainen viinimaa on Etelä-Afrikka? Olipa alue mikä tahansa, Wine and Beyondin Alue-tastingissa opit alueen rypälelajikkeista, maantiedosta, historiasta ja viinikulttuurista. Viinitasting sopii noin 9-11 henkilölle ja sen aikana maistellaan 6-8 viiniä alueesta riippuen. Myös hinta vaihtelee toivotun alueen mukaan. Ota yhteyttä ja kerro minne päin maailmaa sinä ja seurueesi haluatte tastingissa suunnata.

 Lajike-tastingit

Lajike-tasting keskittyy yhden viinirypälelajikkeen viineihin ja sopii kaikille, olit sitten viinien suhteen aloittelija tai jo pidempään harrastanut. Tule kokeilemaan, miten erilaisia saman rypälelajikkeen viinit voivat olla eri puolilla maailmaa tai toisaalta jopa samassa maassa tai samalla viinialueella. Wine and Beyondin Lajike-tastingissa saat myös hyvän käsityksen tietyn lajikkeen eri viljelyalueiden piirteistä, opit mitä tarkoittaa térroir ja miten se vaikuttaa viinin luonteeseen. Suosittuja lajike-tastingeja ovat olleet Riesling-tasting, Cabernet Sauvignon-tasting ja Chardonnay-tasting. Hinta vaihtelee toivotun lajikkeen mukaan. Ota yhteyttä ja kerro, mistä lajikkeesta juuri sinä haluat tietää enemmän!

Viini ja geologia

Miten erilaiset maaperät vaikuttavat viinin makuun? Kuinka paljon maaperän aineksia voi siirtyä viinin? Mitä tarkoitetaan puhuttaessa viinin mineraalisuudesta? Tuottaako viiniköynnös erilaisia viinejä hiekka, savi tai kivimaaperässä? Näihin ja muihinkin kysymyksiisi saat vastaukset Wine and Beyondin geologia-tastingissa. Tästä viinitastingista saat eniten irti kun olet jo jonkin verran viineihin tutustunut harrastaja tai viinialan ammattilainen. Ota yhteyttä ja kuulet lisää.

 Viini ja musiikki

Wine and Beyondin unohtumattomassa Musiikki-tastingissa pääset kokemaan viinielämyksen, kaikilla aisteilla. Kaikki ovat kuulleet viinin ja ruoan yhteensovittamisesta, mutta myös kuuloaistilla on tutkitusti vaikutusta makukokemuksiin. Tervetuloa avartamaan aisteja Wine and Beyondin Musiikki-tastingiin. Tämä viinitasting sopii kaikille, jotka haluavat ikimuistoisen elämyksen, samalla pääset tutustumaan moniaistillisesti viinien maailmaan! Sopiva osallistujamäärä on 8-10 henkeä, Musiikki-tastingin aikana maistellaan 5 erilaista viiniä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 Sans Alcohol – Alkoholittomien viinien tasting

Wine and Beyondin alkoholittomien viinien tasting tarjoaa holitonta hupia ja uusia oivalluksia alkoholittomista viineistä. Tastingissa tutustutaan alkoholittomiin ja toiveiden mukaan myös vähäalkoholisten viinien valikoimaan, jotka ovat ostettavissa tavallisista ruokakaupoista. Mitä piirteitä näistä viineistä löytyy ja mikä niistä on sinun suosikkisi? Kuulet myös, miksi viineissä perinteisesti on alkoholia ja miten se saadaan viinistä poistettua. Tämä alkoholiton viininmaisteu sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja sopiva osallistujamäärä on 8-10 henkeä. Ota yhteyttä ja kuulet lisää!
(Vaikkei tässä tastingissa olekaan alkoholia mukana, tilaisuus on silti K-18.)

 

Kaikki Wine and Beyondin tastingit ovat luonnollisestikin K-18