*** TASTING ON LOPPUUNMYYTY*** Mehevät Punaviinit – etäviinitasting – Perjantai 26.1.2024 klo 20:00

19,90

*** Tasting on loppuunmyyty. Liity WineandBeyond.fi maililistalle sivun alaosassa, niin  saat tiedon tulevista tastingeista. ***

Tämä punaviinitasting tuo ihanasti lämpöä talven keskelle, Tasting sopii erinomaisesti lahjaksi, sillä kauttamme saat myös Lahjakortin (pdf-muodossa).

Punaviinitastingissa tutustutaan kolmeen täyteläiseen ja runsaaseen punaviiniin eri puolilta maailmaa. Tasting sopii kaikille, aiempaa viinituntemusta ei tarvita. WineandBeyond.fi viiniasiantuntija Anniina Schreiner johdattaa osallistujat mehevien punaviinien pariin. Osallistujat pääsevät maistelemaan erilaisia viinejä samalla, kun he kuulevat kiehtovia tarinoita viineistä, niiden rypälelajikkeista ja kotiseuduista.

Tastingin kesto on noin tunti. Tarkemmat tiedot viineistä, vinkkejä niihin sopiviksi purtaviksi sekä ohjeet tastingiin liittymisestä ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse. Tasting toteutetaan Microsof Teams ohjelmistoa käyttäen. Katselua varten ei tarvita mitään erillistä ohjelmaa, mukaan voi liittyä tavallisella linkillä.

Tastingin viinit löytyvät Alkon valikoimasta ja ne ovat saatavilla puolikkaan kokoisissa pulloissa (0,375l). Yhteishinta on n. 32€.

Helpoin tapa hankkia viinit on tilata ne suoran Alkon verkkokaupasta. Sieltä viinit saa hankittua valmiina settinä lähimpään Alkon myymälään. Osa viineistä on saatavilla myös tavallisen kokoisissa 0,75l viinipulloissa, joista riittää maisteluannos useammalle. Jokaisen osallistujan tulee hankkia viininsä itse. Lähetämme sähköpostitse tarkemmat tiedot viineistä, niiden tarjoululämpötilasta sekä niille sopivista purtavista.

Lahjakortin saajalle viinit on mahdollista tilata lahjatilauksena (tarkemmin alla).

Haluatko ostaa tastingin lahjaksi? Onnistuu! Ilmoita lahjansaajan tai -saajien nimet Kassa sivulla kohdassa Lisätietoja. WineandBeyond.fi lähettää sinulle sähköpostilla Mehevät Punaviinit – Tastinglahjakortin, jonka voit printata ja antaa lahjan saajille.

Mikäli haluat liittää lahjaan myös tastingin viinit, sekin onnistuu sillä voit tehdä Alkon nettisivuilla lahjatilauksen. Tällöin lahjan saaja voi noutaa viinit häntä lähellä olevasta Alkon myymälästä.

Kaikki Wineandbeyond.fi viinitastingit ovat K-18.

Tastingin pitää WineandBeyond.fi sommelier, viiniasiantuntija Anniina Schreiner. Lämpimästi tervetuloa mukaan!