*** TASTING ON LOPPUUNMYYTY *** Kuohuviinien klassikot – etäviinitasting – Perjantai 9.2.2024 klo 20:00

19,90

*** Tämä tasting on loppuunmyyty, mutta liity wineandbeyond,fi sähköpostilistalle sivun alaosassa ja kuulet tulevista tastingeista ***

WineandBeyond.fi kuohuviinitastingissa pääset nauttimaan kuplien viehätyksestä! Tasting sopii erinomaisesti lahjaksi, sillä kauttamme saat myös Lahjakortin (pdf-muodossa).

Kuohuviinitastingissa tutustutaan yleisimpiin kuohuviinityyleihin ja se sopii kaikille viinin ystäville. Viiniasiantuntija Anniina Schreiner johdattaa osallistujat kuplien maailmaan. Tastingin aikana maistellaan kolme erilaista kuohuviiniä ja tutustutaan Proseccoon, Cavaan ja Samppanjaan. Mitä eroja näiden kuohuviinien aromimaailmoista löytyykään? Kuulet myös kiehtovia tarinoita viineistä, niiden rypälelajikkeista ja kotiseuduista.

Tastingin kesto on noin tunti. Tarkemmat tiedot viineistä, vinkkejä niihin sopiviksi purtaviksi sekä ohjeet tastingiin liittymisestä ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse. Tasting toteutetaan Microsof Teams ohjelmistoa käyttäen. Katselua varten ei tarvita mitään erillistä ohjelmaa, mukaan voi liittyä tavallisella linkillä.

Tastingin kuohuviinit löytyvät Alkon valikoimasta ja ne ovat saatavilla puolikkaan kokoisissa pulloissa (0,375l). Yhteishinta on n. 38€. Jokaisen osallistujan tulee hankkia viininsä itse. Lahjakortin saajalle viinit on mahdollista tilata lahjatilauksena.
Helpoin tapa hankkia viinit on tilata ne suoran Alkon verkkokaupasta. Sieltä viinit saa hankittua valmiina settinä lähimpään Alkon myymälään. Osa viineistä on saatavilla myös pienissä 2dl pulloissa, jolloin hinta on toki halvempi, tai tavallisen kokoisissa 0,75l pulloissa, joista riittää maisteluannos useammalle. Lähetämme tarkemmat tiedot maisteltavista viineistä, sekä niille sopivista purtavista sähköpostitse.

Haluatko ostaa tastingin lahjaksi? Onnistuu! Ilmoita lahjansaajan tai -saajien nimet Kassa-sivulla kohdassa Lisätietoja. Lähetämme sinulle sähköpostilla Lahjakortin, jonka voit printata ja antaa lahjan saajille.

Voimme myös lähettää lahjakortin sähköisesti (pdf) suoraan lahjan saajan sähköpostiin sinun terveisesi kera. Ilmoita tällöin lahjansaajan nimi, sähköpostiosoite sekä terveisesi hänelle Kassa-sivun lisätietokentässä.

Mikäli haluat liittää lahjaan myös tastingin viinit, sekin onnistuu! Voit tehdä Alkon nettisivuilla lahjatilauksen. Tällöin lahjan saaja voi noutaa viinit häntä lähellä olevasta Alkon myymälästä.

Kaikki Wineandbeyond.fi viinitastingit ovat K-18.

Tastingin pitää WineandBeyond.fi sommelier, viiniasiantuntija Anniina Schreiner. Lämpimästi tervetuloa mukaan!